Autoritzacions

(Actualitz. NOV 2020)

QUÉ NECESSITES PER  A INSCRIURE AL TEU FILL O FILLA A JUNIORS?

ATENCIÓ, SI FALLA ALGUN VINCLE O NO HO VEUS BE, PROVA DESDE ALTRE NAVEGADOR.

0.-FITXA ESPECIAL COVID-19

Aquesta autorització eximeix al Centre Juniors i a la Parròquia Sta. Catalina de Vilamarxant de qualsevol responsabilitat de contagi per COVID-19

1.-FITXA INSCRIPCIÓ

Aquesta autorització és estàndard per a apuntar-se al curs del juniors o a les activitats que es fan durant el curs (dia Junior, acampades, festival de nadales…).
Esta és la fitxa que es repetix. Les demés, si ja estan entregades a principi de curs, no cal.

2.- VEHICLE PRIVAT

Aquesta autorització serveix per a donar autorització als monitors o responsables en quansevol activitat per a que els menors puguen viatjar en cotxes privats, per a anar al metge, desplaçar-se a la activitat, etc.

3.-FITXA SANITÀRIA

Aquesta fitxa és per poder tindre constància de totes les enfermetats d´un menor i poder actuar correctamente en el cas de que es tinga que suministrar un medicament o acudir al metge.

4.-FOTOGRAFIES

(LOPD – Llei Orgànica de Protecció de Dades)

Aquesta autorització serveix per a que en el nom de Juniors Vilamarxant els responsables o monitors de les activitats puguen fer ús de les fotografíes i videos realitzats durant l´activitat. Sempre en nom de Juniors Vilamarxant.

AÇÒ ÉS TOT PER APUNTAR-SE AL CURS, I SOL ENTREGAR-SE AMB LA QUOTA. QUAN ÉS UNA ACTIVITAT DURANT EL CURS (FESTIVAL DE NADALES, EXCURSIÓ, ACAMPADA DE PASQUA…) I JA HEM ENTREGAT TOT AÇÒ, SOLS CAL LA FITXA D’INSCRIPCIÓ I EL PAGAMENT CORRESPONENT 

ALTRES AUTORITZACIONS:

Aquesta autorització serveix per a durant el transcurs d´una activitat, el tutor o familiar que firma aquesta fulla, puga emportar-se al menor a mitat d’activitat.